Bij euregiodak vindt u kennis, kwaliteit en betrouwbaarheid onder één dak

Graag willen wij ons even voorstellen

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf en zijn gespecialiseerd in het renoveren en nieuwbouw van hellende daken, platte daken, gevelbekleding, isoleren, leggen van afritten, afbouw, het plaatsen van lichtkoepels, dakkapellen en dakramen. Wij verzorgen graag voor u de nodige vergunningen en tekeningen en aanvragen van subsidies.
Ook doen wij kleine reparatie’s aan zinken goten, hellende daken, schoorstenen en platte daken zowel EPDM als bitumen daken.

Waar

Ons bedrijf is gevestigd in Vlijtingen (Riemst België), maar wij werken zowel in België als in Nederland. Wij leveren traditioneel vakwerk met hoogwaardige producten van A-kwaliteit en dit alles voor zeer concurrerende prijzen. De werkzaamheden worden uiteraard conform (bouw besluit) in het land waar de werkzaamheden worden uitgevoerd door ons.
We geven dan ook 15 jaar garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden

Op onze website kunt u alle informatie vinden met betrekking tot onze werkzaamheden.

Van kleine daken tot grote daken van renovatie tot nieuwbouw.
Uiteraard na het bekijken van onze website zult u nog wel een aantal vragen hebben. Wij staan u graag te woord om deze vragen te beantwoorden, Met deze vragen kunt u terecht info@euregiodak.com Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Ook zullen wij er zorg voor dragen dat als u in aanmerking komt voor bepaalde subsidies, premies en eventuele btw voordelen, dat deze door ons worden afgehandeld.

Met vriendelijke groet,
Euregiodak